Senioren bedden

Persoonlijk advies

Sinds 1935

4000m2 winkel

Alle topmerken

Senioren bedden

Comfortbedden Zirkzee LeidenDe naam seniorenbed is een verzamelnaam voor ledikanten met een hogere bedhoogte: gemakkelijk om in uit bed te stappen. Deze ledikanten zijn naar keuze leverbaar als één- of tweepersoons opstelling. Vaak is het ook mogelijk het ledikant deelbaar te bestellen: de twee delen van het tweepersoonsbed kunnen dan uit-elkaar worden geschoven: wel zo makkelijk met het opmaken van het bed! Desgewenst kan in het ledikant een elektrisch verstelbare spiraalbodem of lattenbodem worden geplaatst. Ook leveren wij boxsprings op seniorenhoogte; desgewenst ook deelbaar en elektrisch verstelbaar.

Zorgbedden

Zorgbedden Zirkzee Leiden

Wanneer u zorg nodig heeft, biedt een hoog/laag bed vaak alle functies die het voor u en uw verpleger iedere dag weer gemakkelijk maakt, zowel voor zorgsituaties thuis als in verzorgingshuizen. Onze collectie zorgbedden is leverbaar in mooie hout- of lakkleuren die uw slaapkamer prettig en sfeervol maken. Functionele bedden met alle gemakken voor zorgtoepassingen, maar toch met het gevoel van uw eigen sfeervolle slaapkamer.

 

Onze collectie seniorenbedden

Seniorenbedden Zirkzee Leiden

In onze toonzaal treft u een uitgebreide collectie ledikanten en boxsprings die perfect geschikt zijn om als seniorenbed te gebruiken: Het Auping ledikant Auronde wordt op twee verschillende hoogtes en naar keuze deelbaar of uit één stuk geleverd. Hülsta heeft een uitgebreide collectie ledikanten welke op comforthoogte geleverd kunnen worden. Vroomshoop meubelen heeft een zeer uitgebreide collectie slaapkamers, ledikanten en ook zorgbedden: van eigentijds tot stijlvol klassiek.

Zirkzee Wonen en Slapen

Lammenschansweg 138
2321 JX Leiden

T: 071-5323848
M: info@zirkzeewonen.nl

Kvk-nummer: 2800 7576

Openingstijden

Maandag 13.00 - 17.30
Dinsdag 9.30 - 17.30
Woensdag 9.30 - 17.30
Donderdag 9.30 - 17.30
Vrijdag 9.30 - 17.30
Zaterdag 9.30 - 17.30
Koopzondag -

Koopzondagen