https://www.zirkzeewonen.nl/uploads/images/achtergronden/Ado vitrage Zirkzee Leiden.jpg

Vroomshoop meubelen

De Nederlandse fabrikant Vroomshoop meubelen heeft een rijk verleden vol bewezen slaapcomfort. Betrouwbaarheid, kwaliteit en comfort. Daar staat Vroomshoop voor. Van ledikant en lattenbodem tot nachtkast en opbergkast. Dankzij onze hernieuwde blik op design en ons scherpe oog voor gebruiksvriendelijkheid, staat een interieur van kwaliteit, stijl en comfort. Luxe eenvoud of eenvoudige luxe: succesvol slapen vindt u bij Vroomshoop.

Ledikant Dakota:

1- en 2-persoons deelbaar comfortledikant Dakota is leverbaar in verschillende maten en kleuren. Het ledikant staat op wielen en is gemakkelijk uit elkaar te rijden. Dé versmelting van stijl en comfort. Gebruiksvriendelijk van hoofd tot voeteneind. In te delen – en op te delen – naar eigen voorkeur. Ook leverbaar met bijpassende nachtkastjes en verlichting.  Ook leverbaar als hoog-laag bed, waardoor het gehele bed op verzorgingshoogte kan worden gebracht.

Ledikant Miami:

Leverbaar als 1 persoons seniorenbed of 2-persoons deelbaar comfort ledikant op wielen. Modern, multifunctioneel en gebruiksvriendelijk. Met een deelbaar systeem maakt u van één bed, twee bedden, door een extra stel zijden toe te voegen. Voorzien van verstelbare bodemdragers, afgewerkt met aluminium strippen aan zowel hoofd- als voeteneind. Miami is leverbaar in 4 verschillende kleuren en leverbaar met bijpassende nachtkastjes.

Ledikant Montreux:

Zachte, ronde vormen geven de Montreux een tijdloos klassiek slaapkamer-allure. Uitrijdbaar, zodat u gemakkelijk kunt stofzuigen of uw bed kunt opmaken. Ook leverbaar als éénpersoons comfortledikant en leverbaar in 4 actuele kleuren.

 

 

Ledikant Napoli:

1- en 2-persoons deelbaar comfort ledikant op wielen. Al jaren populair met een reden. Een bed waarin luxe en degelijkheid samenkomen en dat dankzij een uitgekiend ontwerp geschikt is voor bijna iedere slaapkamer. Leverbaar in 14 lakkleuren in combinatie met 3 houtkleuren. Door de comforthoogte is het gemakkelijk in- en uitstappen uit bed. Ook leverbaar als hoog-laag bed, waardoor het gehele bed op verzorgingshoogte kan worden gebracht.

Ledikant Hamilton

Leverbaar als 1- en 2-persoons comfort ledikant in diverse afmetingen en in 4 actuele kleuren! Een heerlijk vormgegeven ledikant. Comfortabel en degelijk. Even aantrekkelijk in design als in prijs! Naar keuze ook leverbaar met wielen, nachtkastjes en verlichting.

 

 

Careflex hoog-laag bed

Een leven lang gemak van alle verlangde voorzieningen? Dat krijgt u met dit Nederlandse product – gefabriceerd volgens de kwaliteitsnormen van de zorg. ‘At Home’ bedden combineren design met gebruiksvriendelijkheid en geven uw woon- of slaapkamer een rustieke en huiselijke uitstraling. Leverbaar in basic en luxe uitvoeringen, waarbij de hoog-laagsystemen kunnen worden op- en uitgebouwd tot complete tweepersoons slaapkamers. Het bed dat ontzorgt. Gebruiksvriendelijk en comfortabel, perfect toegespitst op een comfortabele oude dag.

Mediflex lattenbodem

Elektrisch verstelbare lattenbodem in hoogte en bij rug- en knieholte. Biedt maximale zorg in thuissituaties. Comfort over de hele breedte. De bodem past in alle comfortbedden uit de Vroomshoopcollectie en is in veel gevallen ook in bestaande ledikanten in te bouwen.