https://www.zirkzeewonen.nl/uploads/images/achtergronden/Ado vitrage Zirkzee Leiden.jpg

Hülsta

Het Duitse topmerk Hülsta is wereldwijd de maatstaf voor systeemmeubelen van de allerhoogste kwaliteit. Hoe saai zou het leven zijn als alle mensen hetzelfde zouden zijn en dezelfde smaak zouden hebben? Met onze meubelen dragen wij gelukkig bij aan uw individualiteit en helpen u bij het gestalte geven aan een inspirerende leefomgeving. Het merk Hülsta is gericht op mensen die midden in het leven staan en een hoog kwaliteitsbewustzijn hebben. Met een collectie van 60 meubelprogramma's in uitvoeringen van laqué tot massief hout biedt Hülsta u schier onuitputtelijke woonideeën. In onze toonzaal treft u onder andere de Hülsta woonprogramma's Mega Design, Tameta, Neo, Scopia, Nuria, Tetrim, Madeira, Gentis, Multi Varis en Fena. Tevens zijn wij Dealer Slapen van dit gerenommeerde merk. Uw persoonlijke woonprogramma teken wij 3D met het Furnplan computerprogramma (bel ons eerst voor een afspraak: 071-5323848).

LEES MEER

Interstar

Met een programma van flexibel te combineren wandsystemen, kasten, dressoirs en tafels, lost Interstar woonvraagstukken op van veelzijdige mensen. Binnen dit veelzijdig concept van Nederlands fabrikaat uit Assen hebt u een grote vrijheid om eindeloos te combineren, niet in de laatste plaats door de verschillende kleuren en houtsoorten. Zo kunt u kiezen uit meer dan honderd verschillende componenten in vele kleuren, materialen en formaten. Vernuftig zijn de conische pennen waarmee  de elementen aan de muur worden bevestigd en vrij kunnen staan van de vloer. Ook in wandmeubelen kunnen wij u dus maatwerk bieden! Uw persoonlijke wandopstelling maken wij 3-dimensionaal zichtbaar in het Navigram computerprogramma (bel ons eerst voor een afspraak: 071-5323848).

LEES MEER

Karat

Dit Nederlandse merk biedt een ruime collectie designkasten, tafels en stoelen. Met een groot scala aan kleuren en materialen, zoals (hoogglans) lak, fineer en glas, kunnen de meubelen geheel worden afgesteld op uw persoonlijke wensen. Tevens bestaat de mogelijkheid zelf kasten samen te stellen m.b.v. standaard kastelementen.

LEES MEER

 

now! by hülsta

now! by hülsta is een dochteronderneming van het bekende Duitse meubelmerk Hülsta. Dit merk is  beroemd om zijn hoge kwaliteit, enorme functionaliteit en uitmuntende designs. Met now! by hülsta bewijst hülsta opnieuw zijn pioniersgeest, want het is wereldwijd de eerste collectie merkmeubelen die een fabrikant uit voorraad kan leveren.  Now! woonprogramma’s bestaan uit losse modules. Deze kunnen, naar believen, op en/of naast elkaar geplaatst worden en bieden daardoor de mogelijkheid interieurs individueel gestalte te geven. Daarnaast zijn de wandmeubelen en kasten, omdat ze eindeloos aangebouwd kunnen worden, naar believen uit te breiden.

LEES MEER

Meubelfabriek Theuns

Door haar jarenlange ervaring in het verwerken van massief eikenhout voor haar woonprogramma’s behoort de Belgische meubelfabriek Theuns tot één van de top meubelfabrikanten in Europa, met een perfecte prijs-kwaliteitverhouding. Theuns werkt alleen nog met de beste houtleveranciers in Europa, die certificaten bezitten om bossen te ontginnen op een ecologische en verantwoorde wijze. Door met deze leveranciers samen te werken hebben zich kunnen laten certificeren tot een fabrikant van PEFC gelabelde meubels.  LEES MEER