Raamdecoratie & zonwering

Persoonlijk advies

Sinds 1935

4000m2 winkel

Alle topmerken

Wij houden zowel binnen als buiten de zon tegen!

Aan zonwering en raamdecoratie wordt veel eisen gesteld. Ze moeten tegenwoordig geschikt zijn voor hoeken tot bogen, en van dakvensters tot serres. Producten, materialen en stoffen moeten geschikt zijn voor een optimale lichtregeling tot een absolute verduistering, voor bewegende ramen, en om toe te passen in vochtige ruimtes.

Elke woning heeft ramen, om daglicht binnen te laten. Maar soms houden we het licht liever buiten, bijvoorbeeld als het daglicht te scherp is. Dat doen we met raambekleding, het geeft ons privacy, en is ook nog eens sfeerverhogend. Voor de decoratie van het interieur, is raambekleding net zo belangrijk. Voor elk type inrichting, van klassiek tot modern, is er een passende raamdecoratie of zonwering product te vinden.

Luxaflex® Gallery zonwering dealer


Zirkzee Wonen en Slapen is Luxaflex® Gallery dealer: Wij voeren de grootste collectie Luxaflex® raamdecoratie en buitenzonwering van de gehele regio, overzichtelijk gepresenteerd in een studio van 100m2! Naast  Luxaflex® Gallery dealer, is Zirkzee Wonen en Slapen ook dealer van o.a. het zonweringmerk Lega.

Buitenzonwering

Op onze zonwering afdeling treft u buitenzonwering voor zowel projectmatig als particulier gebruik. Naar keuze kan alle zonwering in ons assortiment zowel handmatig als elektrisch worden bediend. Wij verzorgen ook het opmeten en monteren van de zonwering. Ons assortiment bestaat uit de volgende producten:

Knikarmschermen

Ook wel terrasschermen genoemd. Omdat de armen van dit scherm nagenoeg horizontaal uitscharen, kan men onder een knikarmscherm makkelijk door lopen. Onze knikarmschermen zijn voorzien van een gesloten omkasting. Dit voor maximale bescherming van het doek tegen regen en andere weersinvloeden. Onze knikarmschemren zijn leverbaar in breedtes tot 745 cm met een uitval van 350 cm.

 

 

Uitvalschermen

Deze schermen zijn meer windvast, en daardoor geschikt voor gebruik op hogere etages. Uitvalschermen blinken uit door de brede inzetbaarheid. Ideaal om de lage zon te weren en dankzij de brede range aan armtypen en –spanningen zeer geschikt voor plaatsing op winderige locaties. Het zonweringdoek rolt op in de omkasting en wordt zo beschermd tegen weersinvloeden van buiten.

Screens

Verticale, vlak hangende zonwering, welke d.m.v. een speciaal glasvezeldoek het licht filtert. Ideaal om de zon en warmte buiten te houden, maar tegelijk wel het uitzicht naar buiten te behouden. Dit type zonwering is niet erg gevoelig voor wind. Screens zijn ideaal om hoge temperatuur stijgingen en hinderlijke zon schitteringen weren. Screens weren de zonnestralen en houden de warmte buiten, waardoor u binnen altijd bent voorzien van een aangenaam en koel klimaat. Het transparante screendoek belemmert de inkijk naar binnen, maar het zicht naar buiten blijft grotendeels, afhankelijk van gekozen kleur en situatie, behouden.

Rolluiken

Naast hun zonwerende effect is ook het warmte- en geluidisolerende en inbraakwerende effect van rolluiken bijzonder practisch en comfort verhogend. De belangrijkste functie van een rolluik is inbraakpreventie, maar dit product heeft ook een thermische en akoestische isolatie, evenals een zonwerende en lichtregulerende functie. Dit alles komt doordat de lamellen zijn volgeschuimd met een isolerend materiaal.

Markiezen

De markies is het traditionale zonnescherm gemaakt van een traditioneel houten of modern aluminium frame. Door de gebogen vorm heeft dit type zonwering een sfeervolle klassiek, romantische uitstraling.

 

 

 

 

Zirkzee Wonen en Slapen

Lammenschansweg 138
2321 JX Leiden

T: 071-5323848
M: info@zirkzeewonen.nl

Kvk-nummer: 2800 7576

Openingstijden:

13 mei (Hemelvaartsdag)
zijn wij gesloten!

Maandag Gesloten
Dinsdag 9.30 - 17.30
Woensdag 9.30 - 17.30
Donderdag 9.30 - 17.30
Vrijdag 9.30 - 17.30
Zaterdag 9.30 - 17.00
Koopzondag 12.00-17.00

Koopzondagen