Vinyl vloeren

Persoonlijk advies

Sinds 1935

4000m2 winkel

Alle topmerken

Kamerbreed vinyl

Vinyl, ook wel zeil genoemd, is een veerkrachtige en onderhoudsvriendelijke kamerbrede kunststof vloerbedekking, leverbaar in een breed scala aan kleuren en dessins. Vinyl is leverbaar in verschillende rolbreedten (2 meter, 3 meter en 4 meter breed) en in uiteenlopende kwaliteiten: van licht huishoudelijk tot zwaar projectmatig gebruik. De kwaliteit van vinyl vloerbedekking wordt grotendeels bepaald door de dikte en hardheid van de slijtlaag (toplaag) en de dikte en veerkrachtigheid van de onderrug.

Kamerbreed vinyl dient op een vlakke ondervloer geplaatst te worden, en kan in ruimtes tot 40m2 gewoon los worden gelegd. Desgewenst kunnen onze vakmensen ook de egalisatie van uw ondervloer verzorgen. Vinyl is uitstekend combineerbaar met vloerverwarmingen en kan goed tegen water.

Novilon® specialist Zirkzee

Het meest bekende merk kamerbreed vinyl is Novilon® van Forbo Flooring. In onze toonzaal treft u de complete Novilon vinyl collectie overzichtelijk gepresenteerd op grote stalen. Ook kunt u bij ons A4 stalen opvragen. Zirkzee Wonen en Slapen heeft van de fabrikant zelfs het certificaat “Novilon specialist ” gekregen. Novilon specialisten zijn de door de fabrikant geselecteerde beste Novilon adviseurs van Nederland, en staan garant voor kwaliteit! Wij helpen u graag waar het gaat om advisering en installatie van uw nieuwe vinyl vloer!.

Eigenschappen Novilon

De toplaag van Novilon vinyl is voorzien van Noviclean waardoor vuil zich veel minder makkelijk kan hechten. Ook de minimale diepte van de groef zorgt ervoor dat de vloer gemakkelijk schoon te houden is. Schoenstrepen zijn makkelijk te verwijderen en de vloer is goed stofvrij te houden. Ook is Novilon voorzien van Novilon Diamond Seal, een sterke coating die beschermt tegen krassen en slijtage. Diamons Seal zorgt bovendien voor een natuurlijke zijdeglans, waardoor dessins en structuren mooi tot hun recht komen. De eigenschap Aquagrip zorgt ervoor dat het risico van uitglijden op natte vloeren tot een minimum wordt beperkt. Het kwaliteitskenmerk Solid Core zorgt ervoor dat indrukken van stoelpoten en kasten snel verdwijnen. Dankzij het hoogwaardige glasvezelvlies ligt Novilon vlak en krult het niet. De flexibele rug garandeert een vloer die jaar na jaar comfortabel blijft veren.

De geluiddempende werking van Novilon maakt het interieur stiller en vermindert de contactgeluiden aanzienlijk. Ook wordt het comfort van Novilon bepaald door de warmte-isolatie. Het voelt nooit koud aan en bovendien zijn alle collecties geschikt voor vloerverwarming. Verder is Novilon 100% antistatisch, zodat u geen last heeft van elektrische schokken op de dagen dat het vriest.

Met Novilon kiest u voor een vloer die anders is dan alle andere vinylvloeren. Novilon heeft een unieke look, Sensuous Design. Het geeft een totaal andere beleving dan een standaard vinylproduct. Door de Diamond Seal beschermlaag heeft Novilon een matte en natuurlijke uitstraling. Daarnaast is Novilon door het realistische reliëf nauwelijks van echt te onderscheiden. Novilon dessins hebben bovendien een herhaling van het patroon om de 1,5 meter.

Mooi Wonen vinyl

Naast de omvangrijke Novilon vinyl collectie voeren wij ook de vinyl collectie van ons huismerk Mooi Wonen. Dit is een uitgebreide collectie kamerbreed vinyl met o.m. gemarmerde-, parket-, plavuizen- en fantasie dessins. Deze vinyl collectie bevat kwaliteiten van licht huishoudelijk tot projectmatig gebruik.

vloer uiterst veilig voor mens en milieu. Ook op lange termijn.

Zirkzee Wonen en Slapen

Lammenschansweg 138
2321 JX Leiden

T: 071-5323848
M: info@zirkzeewonen.nl

Kvk-nummer: 2800 7576

Openingstijden

Maandag 13.00 - 17.30
Dinsdag 9.30 - 17.30
Woensdag 9.30 - 17.30
Donderdag 9.30 - 17.30
Vrijdag 9.30 - 17.30
Zaterdag 9.30 - 17.30
Koopzondag -

Koopzondagen