Behang en fotobehang

Persoonlijk advies

Sinds 1935

4000m2 winkel

Alle topmerken

Behang en fotobehang

Het juiste behang is niet alleen mooi, maar ook warm en gezellig. Behang is bij uitstek geschikt om uw inrichting een persoonlijk accent te geven. Wat te denken van een behang waarin mat, glans en reliëf samengaan? Wel eens gedacht aan fotobehang? Het hedendaags behang verdient dan ook zonder twijfel de naam ‘muurdecoratie’. Fotobehang is behang met een afbeelding die in banen wordt aangeboden. De dessins zijn velerlei, zodat er altijd iets van uw voorkeur of stijl bij is: haal bijvoorbeeld een stukje natuur in huis met fotobehang van een bos, een waterval, een berglandschap of een bomenlaan. Of haal de skyline van Manhattan in huis! Ook kan u bijvoorbeeld een eigen foto van hoge resolutie laten verwerken.

Behang en fotobehang Zirkzee Leiden Onze behang collectie

In onze toonzaal vind u de mooiste collecties behang, bestaande uit vele duizenden dessins en uni’s in alle stijlen. Met bijpassende speelse borders. En natuurlijk geheel afgestemd op de gordijncollecties voor perfect combineren. Wilt u behang met hetzelfde dessin als uw gordijnen of juist totaal contrasterend? Ook dat kan. Er is daarnaast ook een uitgebreide collectie voor de kinderkamers aanwezig. Tot onze behangcollectie behoort het behang van Noordwand, Dutch Wallcovers, Voca, Arte en Hookedonwalls.

Behangen door de professional

Behang is verkrijgbaar in meerdere kwaliteiten, waaronder papier en vinyl. Een aantal kwaliteiten wordt als SMART paper aangeboden. Bij deze kwaliteit volstaat het om de behanglijm op de muur aan te brengen. Een plaktafel is dus niet meer nodig. Ziet u op tegen de behang klus? Dan regelen wij dat er voor u vakkundig behangen wordt. En natuurlijk helpen onze binnenhuisadviseurs u graag om bij maken van uw keuze.

Wandpanelen Zirkzee Leiden

Dock Four Stylepads

Creër nu uw eigen unieke wanddecoratie met de stylepads van Dock Four! Stylepads zijn eigentijdse wandpanelen, leverbaar in diverse afmetingen en materialen die u zelf eindeloos kunt combineren tot unieke wanden, toe te passen in elke ruimte. LEES MEER

Zirkzee Wonen en Slapen

Lammenschansweg 138
2321 JX Leiden

T: 071-5323848
M: info@zirkzeewonen.nl

Kvk-nummer: 2800 7576

Openingstijden 

Maandag 13.00 - 18.00
Dinsdag 9.00 - 18.00
Woensdag 9.00 - 18.00
Donderdag 9.00 - 18.00
Vrijdag 9.00 - 18.00
Zaterdag 9.00 - 17.00
Koopzondag 12.00-17.00

Koopzondagen

Zondag 27 september
Zondag 25 oktober
Zondag 29 november
Zondag 20 december
Zondag 27 december